Designbeställning!

Nu gör jag designbeställningar för dig som vill ha en ny design. Vill du se vilka designer jag redan gjort sedan innan så kan du kolla in min portfolio HÄR. Jag gör bara designer till blogg.se och webblogg.se.
När du betalar skickar jag uppgifter om kontot du ska föra in pengarna på. Du kan alltid be en vuxen om hjälp med detta.

•Jag gör gärna designer till bloggar som handlar om dig själv, en kändis, ett band/en grupp, novellblogg, fotoblogg etc. Spelar i stort sätt ingen roll! :)

•En design som jag gör efter dina önskemål kan gå på mellan 20-50kr. (Sker det många ändringar i beställningen under tiden jag gör designen så kan extra belopp läggas till...) OBS! Tänk på att många som gör designer kan ta mellan 100-200kr. Jag lägger också in en "Design av..." länk längst ner i sidomenyn som inte får tas bort!

•Vill du beställa bara en header så gör jag gärna en åt dig mot ett belopp på 5-10kr. Likså den beroende på hur avancerad den är...

•Är du intresserad av att beställa en design/header så är det bara att skicka iväg ett mail till jojosfoto.blogg@gmail.com. Du får ett svar så fort som möjligt.

•Skicka gärna med önskemål till designen, så som:
-Färg.
-Bilder.
-Presentations text (som kommer ligga i sidomenyn).
-(Presentations) bild i sidomenyn.
-Rundade kanter runt inlägg/kommentarer eller ej.
-Uppdelade kategorier.
-Uppdelat arkiv (månader/år).

•Och extra:
-Translate.
-Övriga bilder i sidomenyn.
-Widgets (Blogrespons, Bloglovin', Flagcounter m.m)
-Räknare för hur många läsare som är online.
-Bildlänkar i sidomenyn.
-Kontaktruta (om möjligt för läsare att kontakta dig)
-Album.
-Bildlänkar.
-Sökruta etc.
-Övriga länkar.
-Skugga runt/bakom inläggsrutor & sidomeny.
(Finns klart fler saker som kan beställas!)

• Antalet dagar/timmar designen tar att göra beror helt på hur avancerad den är och hur många beställningar jag har på gång. Men jag försöker fixa din design så fort som möjligt!

• Jag lägger in designen på din blogg! Du kan ju alltid byta lösenord senare ;)

Om det är något annat så kan du alltid vända dig till min designhjälp genom att skicka en kommentar. Enklare än så är det inte ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan!

Hej och välkommen till Jojo's foto! Mitt namn är Johanna och jag föddes den 4 Juni år 1997. Här kommer du att kunna läsa om fotografering, min vardag, musik samt en massa annat kul :) Hoppas att du stannar för att läsa! Kontakt: jojosfoto.blogg@gmail.com

Vill du beställa en design? Jag gör designbeställningen åt dig om du vill. Klicka bara HÄR! Vill du kolla in mina tidigare verk? Kolla in min portfolio!

bloglovin