Lite från arkivet :)

Bara att ignorera texten ;)

Två bilder på min katt Fredag från arkivet. Sorry för texten, men orkade inte ta bort den just nu, haha :) Btw. vissa av er kanske vet att jag har lite histora med novellskrivande? Några vet jag iallafall. Men jag har bestämt mig för att skriva små berättelser, eller scenarios eller vad man ska kalla det (?) om kärlek... typ! Så håll utkik efter dem om ni vill läsa ;)

3.2.1

Hejsan! :D Har ni haft det bra idag? Kom nästan precis hem från en runda med hunden och satte mig vid datorn. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för att meddela att jag var hemma. Lägger nog upp lite bilder från mitt lilla fotoarkiv då jag inte har några nya på gång. Sen ska jag fixa mina naglar och slappa, haha :) Kanske lägger upp en bild sen. Och ska hålla er uppdaterade ;) Kram!

Baby you light up my world like nobody else

Canon EOS 20D / Foto: ©jojosfoto.webblogg.se

Plugga spanska


Sitter här nu och pluugar spanskaglosor och funderar på vad som ska hända här näst. Har nästan precis gjort färdigt Lina's header och skicat den till henne. Får bara se vad hon tycker ^^ Annars kanske jag bara ska fota lite? Lyssna på musik, gå och duscha, lite av allt möjligt. Jaja, får se vad det blir... :) Och på tal om musik, jag rekomenderar verkligen Hot Chelle Rae (på bilden) om ni vill ha lite glad musik att lyssna på. Eller någon annan låt att matcha till humöret!

Tonight, tonight! There's a party on the roof top, top of the world

En glad bild från arkivet som påminner om att sommaren är påväg...

Hej ala glada människor! :) Hur har er dag varit hittills? Själv har jag haft en bra dag. Slapp ta tåget kolack sju imorse då pappa sjutsade mig istället. Sen har dagen bara flytit på som vanligt. Matte, No, Musik, SV/SO och sedan syslöjd. Härligt!

Nu ska jag snart börja träna lite på spanskaglosor som jag har till imorgon och sen ska jag fixa en header till Lina's blogg. Får se hur det går. Annars har jag inget annat roligt att komma med just nu. Slänger upp lite fler inlägg sen!

Äntligen!


Äntligen kom den med posten. Min nya ring :D Beställde den i torsdags förra veckan och så låg den i brevlådan när man kom hem. Allt blev dagen lite bättre... Köpte den på Melba.se för 99kr.

Idag har jag i alla fall gjort färdigt bloggen, som det märks. Sen var jag och handlade lite mat med pappa innan mamma kom hem och lagade middag med oss. Imorgon börjar skolan åtta, vilket betyder att jag måste ta tåget hemmifrån kl.07.05 -.- Inte kul alls! Annars har veckan varit bra hittills...

Vem är jag?

Jag heter Johanna och är född den 4 Juni år 1997 i Skåne. Jag älskar min familj, mina djur, musik och att fotografera. Resor tackar jag heller aldrig nej till, haha :) Blogga började göra september 2010, på en blogg som heter "JustinBieberStories" (novellblogg) och startade i början av 2011 "Livelikeitsyourlastday" med min kompis Lina som nu bloggar på Ponnyifokys.blogg.se. Men vi båda valde att gå åt varsitt håll med bloggandet och det ledde nu till att jag har strandsatt mig här ^^ Jag skriver om fotografering, mitt liv, musik och en massa andra saker, samt att jag gör bloggdesigner. Så om du är nyfiken på att kolla in vad exakt jag skriver, är du tusen gånger välkommen att läsa min blogg! Och en och annan kommentar skadar aldrig ;) Skulle göra mig jätteglad ♥

Välkommen in i mitt lilla liv. Johanna!

Kontakt: jojosfoto.blogg@gmail.com

Hej bloggen! :)

Hej allihopa! :) Första riktigta inlägget på denna bloggen nu då. Kommer blogga här regelbundet nu, och om ni missade det så bloggar Lina HÄR! Själv hoppas jag att ni stannar och läser. Jag kommer att blogga om fotografering, musik, mitt eget liv och en massa annat kul. Och det kommer komma upp ett inlägg snart med lite information om mig och sedan får vi se hur uppdateringen blir under kvällen. Annars hörs vi imorgon och alla andra dagar ;) Kram!

Designbeställning!

Nu gör jag designbeställningar för dig som vill ha en ny design. Vill du se vilka designer jag redan gjort sedan innan så kan du kolla in min portfolio HÄR. Jag gör bara designer till blogg.se och webblogg.se.
När du betalar skickar jag uppgifter om kontot du ska föra in pengarna på. Du kan alltid be en vuxen om hjälp med detta.

•Jag gör gärna designer till bloggar som handlar om dig själv, en kändis, ett band/en grupp, novellblogg, fotoblogg etc. Spelar i stort sätt ingen roll! :)

•En design som jag gör efter dina önskemål kan gå på mellan 20-50kr. (Sker det många ändringar i beställningen under tiden jag gör designen så kan extra belopp läggas till...) OBS! Tänk på att många som gör designer kan ta mellan 100-200kr. Jag lägger också in en "Design av..." länk längst ner i sidomenyn som inte får tas bort!

•Vill du beställa bara en header så gör jag gärna en åt dig mot ett belopp på 5-10kr. Likså den beroende på hur avancerad den är...

•Är du intresserad av att beställa en design/header så är det bara att skicka iväg ett mail till jojosfoto.blogg@gmail.com. Du får ett svar så fort som möjligt.

•Skicka gärna med önskemål till designen, så som:
-Färg.
-Bilder.
-Presentations text (som kommer ligga i sidomenyn).
-(Presentations) bild i sidomenyn.
-Rundade kanter runt inlägg/kommentarer eller ej.
-Uppdelade kategorier.
-Uppdelat arkiv (månader/år).

•Och extra:
-Translate.
-Övriga bilder i sidomenyn.
-Widgets (Blogrespons, Bloglovin', Flagcounter m.m)
-Räknare för hur många läsare som är online.
-Bildlänkar i sidomenyn.
-Kontaktruta (om möjligt för läsare att kontakta dig)
-Album.
-Bildlänkar.
-Sökruta etc.
-Övriga länkar.
-Skugga runt/bakom inläggsrutor & sidomeny.
(Finns klart fler saker som kan beställas!)

• Antalet dagar/timmar designen tar att göra beror helt på hur avancerad den är och hur många beställningar jag har på gång. Men jag försöker fixa din design så fort som möjligt!

• Jag lägger in designen på din blogg! Du kan ju alltid byta lösenord senare ;)

Om det är något annat så kan du alltid vända dig till min designhjälp genom att skicka en kommentar. Enklare än så är det inte ;)

Portfolio!

(Bilderna är klickbara!)Observera att alla designer jag gör läggs till i denna portfolion!

Till startsidan!

Hej och välkommen till Jojo's foto! Mitt namn är Johanna och jag föddes den 4 Juni år 1997. Här kommer du att kunna läsa om fotografering, min vardag, musik samt en massa annat kul :) Hoppas att du stannar för att läsa! Kontakt: jojosfoto.blogg@gmail.com

Vill du beställa en design? Jag gör designbeställningen åt dig om du vill. Klicka bara HÄR! Vill du kolla in mina tidigare verk? Kolla in min portfolio!

bloglovin